Седмичен хороскоп ОвенТази седмица ще започнете, изпълнени с енергия и ще

...
Седмичен хороскоп ОвенТази седмица ще започнете, изпълнени с енергия и ще
Коментари Харесай

Хороскоп до края на седмицата! Две зодии ги чака...


Седмичен хороскоп Овен

Тази седмица ще започнете, изпълнени с сила и ще сте същински неуморими. Имате още малко време преди празниците да довършите някои детайлности по ваши покупко-продажби.

С усмивка и упоритост елементарно ще убедите другата страна да одобри вашите условия. Все отново 1-2 компромиса от ваша страна за цвят няма да навредят. В персонален проект нещата са в застой и това е най-хубавият вид за момента. Добре е да започнете да навлизате в празнично въодушевление, където ще обръщате повече внимание на позитивните неща и самите вие ще желаете да се измененията към по-добро.

Седмичен хороскоп Телец

През тази седмица ще сте извънредно работоспособни. Имате шанса да приключите работната година в случай че положите повече старания. До края на работния интервал може да си оставите някои рутинни задания или просто да излезете в една по-дълга отпуска. В персонален проект ще сте склонни към много смели дейности. Това е добре, само че помислете хубаво дали и след последствията ще имате същия кураж и най-много отговорност да поемете последствията, които ще настъпят.

Седмичен хороскоп Близнаци

Най-важното тази седмица ще бъде да не бързате с изводите и разсъжденията, както и с дейностите подбудени от тях. Оставете си двойно повече време за реакция от това, което нормално си давате. Със сигурност няма да съжалявате в случай че реагирате по-късно. Ако се касае за интервенция в връзки най-добре не вземайте отношение, нито страна, без значение от това, че доста ще ви се желае да отбраните ваш другар. В любовно отношение може да ви се завие свят от срещи и кокетничене. Ако имате половинка няма да е хубаво да разбере.

Седмичен хороскоп Рак

Очаква ви спокойна седмица. Ще може да се отпуснете и да измислите от сърце и душа дарове за околните ви хора. Ако желаете да извършите нещо със личните си ръце ще ви би трябвало повече време. Отчетете това. Първо направете лист с хората, а по-късно с концепциите за дарове. Прегледайте деликатно с какви материали разполагате, с цел да не давате непотребни пари. В същото време не очаквайте, че самите вие ще получите нещо толкоз сърдечно и определено с усет, просто тъй като сте един от най-артистичните знаци и малко на брой имат вашия нюх.

Седмичен хороскоп Лъв

В началото на седмицата е добре да запазите успокоение. Това няма да е от най- лесните задания, само че ще би трябвало да положите старания. На вашата глава ще се изсипят най- виновните задания и ще наподобява, че е невероятно да приключите с всичко. Вероятно ще е по този начин, само че нервите ще ви попречат още повече. Във вторник е добре да разпределите част от отговорностите върху другите сътрудници. В сряда персонален проблем може да ви разсее в допълнение. Нищо няма да е съдбовно и в последния миг ще получите непредвидена помощ. В петък ще може да си поемете мирис, въпреки че ще сте доста изтощени, с цел да го усетите. През почивните дни Съдбата ще ви подари с задоволително удоволствия за отплата.

Седмичен хороскоп Дева

Това, което ще ви е нужно тази седмица ще бъде малко повече убеденост. Не се колебайте да се обадите за помощ на другари, в случай че имате потребност от помощ при довършването на ремонтни действия вкъщи. Конфликтите с половинката може да бъдат контролирани с капка обич и самообладание. Преди празниците не са ви нужни никакви спомагателни затруднения. В здравословно отношение няма да ви навреди да намалите мазнините и да пиете повече билкови чайове, като намалите захарта. 

Седмичен хороскоп Везни

През тази седмица шансът ще е на ваша страна. В края на годината може да получите забавно предложение за работа, за която цялостен живот сте мечтали. Нека идните празници не ви разколебават. Ще има време и за тях, само че такава опция не се пропуща. От страна на половинката ви ще имате цялостно схващане, тъй че не се тормозете в това отношение. Здравето няма да ви тормози. Периодът е добър за включите повече физическа интензивност във всекидневието.

Седмичен хороскоп Скорпион

През тази седмица във връзката ви може да изникнат незабавни въпроси за решение. Половинката ви може да ви притисне за това връзките ви да минат на едно по- съществено равнище. Те от дълго време са такива, тъй че няма къде да мърдате. Отказът ви може да бъде общопризнат доста мъчително, тъй че помислете няколко пъти преди да кажете: „ Не “. Роднините ви също чакат смяна в фамилния ви статус. Напрежението може да се отрази на нервите ви, само че не се успокоявайте с алкохол. Така единствено ще влошите обстановката.

 

Седмичен хороскоп Стрелец

През тази седмица ще върви в оформянето на документи. Посещенията в институции също ще минават сполучливо. В комерсиалните покупко-продажби може да има забавяния, само че не по ваша виновност. Не насилвайте нещата в случай че не се получават. Празничното въодушевление към този момент витае във въздуха и е обикновено на хората да не им се занимава със съществени неща. От друга страна в сходна обстановка може да имате шанса да изненадате съперниците си. Не пропускайте в случай че ви се отдаде такава опция.

Седмичен хороскоп Козирог

Седмицата ще е спорна.

Първите дни ще са подобаващи за настоятелен договаряния и подписване на покупко-продажби по вашите условия. След сряда обаче съсредоточеността ви към този момент няма да ви разреши да видите цялата обстановка. Това време посветете на срещи с другари. Сега е моментът да обсъдите детайлностите към отбелязването на празниците. Не лишавайте роднините от вашето внимание, а и дарове. Ако предходната година не сте съумели да ги дарите с нужното почитание в този момент не може да пропуснете. В персонален проект всичко ще е без спънки. Партньорът ви ще ви даде нужната поддръжка. Ще се чувствате обичани, а това е най-важното в този момент за вас.

Седмичен хороскоп Водолей

През тази седмица ще може да преместите планини. На всички фронтове ви чакат триумфи. Не се спирайте след първия обуздан връх. Това е интервал, в който ще имате доста благоприятни условия да отметнете задания, колкото и за месец няма да съумеете. Поддържайте организма си, с цел да може да издържите на натоварването. Изключете изцяло алкохола и си оставяйте най-малко половин час дневно, в който да се разхождате на открито и да не мислите за нищо. Самостоятелните представители на знака може да се влюбят, само че не бързайте да вършиме самопризнания или други дейности, ориентирани към обекта на възприятията ви.

Седмичен хороскоп Риби

Тази седмица повече убеденост няма да ви е непотребна. Някакво отчаяние ви мъчи. Не насилвайте нещата, само че в случай че се измъчвате душевно дайте знак на колегата си за това. Понякога сте по-далновидни от останалите, само че не всички имат вашия взор върху нещата и им е належащо повече време, а на вас – самообладание. Съсредоточете се върху позитивните неща от връзката ви. Те напълно не са малко и имате огромен късмет да получите всичко, което желаете, когато минимум очаквате. Не забравяйте, че не постоянно нещата се получават по наш сюжет, само че това не значи, че не сме обичани.

 

За дамата

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР